https://www.vestinggym.nl/nl/over-sacha
 

Mijn naam is Sacha van Hilst.    

Ik ben geboren op 3 juli 1970 in Laren en getrouwd met Marie Joseé Joore-van Hilst, groepslessen docente en personal trainster. We hebben samen 2 kinderen. Romy is 21 jaar, ex- atlete, en Maxime is 19 jaar en speelt rugby bij NLu20 en in Manchester bij MM Uni team 1 en soms bij 't Gooi 1 in de ereklasse.

Ik kan u door mijn jarenlange sport- en werkervaring een groot scala aan trainingsvormen aanbieden. Deze ervaringen tezamen met mijn privé-leven als man en vader hebben mij gevormd tot de personal trainer/coach die ik nu ben. Zelf geef ik al Personal Training sinds 1995, voornamelijk in de regio Amsterdam en 't Gooi. Ik heb mijn werkwijze en stijl van coaching kunnen doorontwikkelen en aangepast naar de hedendaagse behoeften.

Persoonlijk advies

Historie

 Sacha van Hilst

Personal Training & Coaching

Sportverleden

Mijn verleden als (top)sporter heeft mij sterk gevormd als trainer en coach. Tot 1992 heb ik op nationaal niveau aan atletiek gedaan op de tienkamp en 200 en 400 meter. Met het Nederlands bobsleeteam  heb ik de de wereld over gereisd en diverse  ek's en wk's gesleed. Op amateurniveau heb ik diverse zelfverdedigingssporten beoefend. Hierbij heb ik met diverse (inter)nationale topcoaches gewerkt. De coach waar ik nog veel contact mee heb, is mijn voormalig atletiek trainster en coach Els van Noorduijn.

Fysiotherapie

Ik heb de studie Fysiotherapie te Utrecht met succes gevolgd.  De studie heeft me veel inzicht gegeven in hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en beïnvloed kan worden door training. Belasting versus belastbaarheid is daarin, te allen tijde, mijn uitgangspunt. In 1996 tijdens mijn 2de stage bij de K.N.V.B. en tevens laatste stage in het Overvecht Ziekenhuis te Utrecht, werkte ik al als oproepkracht bij de K.N.V.B. te Zeist. In dat jaar werkte ik met vele voetballers van Marc Overmars tot Foeke Booij en ging ik op reis met nationale jeugdselecties. Sinds 1997 sta ik niet meer geregistreerd als fysiotherapeut, vanwege mijn keuze om me in de fitnessbranche op management gebied verder te ontwikkelen.

Managementervaring

Vanaf 1998 ben ik mezelf gaan doorontwikkelen op diverse managementfuncties in de fitnessbranche, van clubmanager bij Splash in  Amsterdam tot operationeel directeur van een keten van uiteindelijk 8 clubs bij Clubsportive in de randstad. Hierin heb ik mezelf uitgedaagd om mijn (top)sportervaring met het bedrijfsleven te combineren. Een belangrijke coach voor mij hierbij was Jaap Purmer, tevens jarenlang mijn vertrouwenspersoon. Vanaf 1 september 2010 opende ik mijn deur met Hart Personal Training & Coaching in het Naarderbos en heb ik een vervolg kunnen geven aan mijn passie het geven van kwaliteitstraining en coaching in een 1 op 1 setting.

Visie over Personal Training&Coaching

Het aanbieden van Personal Training & Coaching bij Vesting Gym in de Naarden Vesting is in mijn visie gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant middels een uitgebreide intake inclusief metingen in kaart worden gebracht. Waarna we de balastbaarheid gaan bepalen middels testen. Belasting versus de belastbaarheid. Daarnaast gaat Personal Training & Coaching verder dan alleen een training verzorgen. De eerste stap is dan ook de kennismaking via een uitgebreide intake, waarna er een persoonlijk programma uit rolt voor minimaal 3 maanden. Doorzettingsvermogen gekoppeld aan kwaliteit en doelgericht werken zijn de thema's waarop ik de Personal Training & Coaching basseer. Door mijn visie en werkwijze  bestaat een groot deel van mijn clientele uit langdurige relaties met klanten en doorverwijzingen via deze klanten.

Vertrouwensrelatie

Mijn doel is uw vertrouwen te winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat. In de exclusieve en sfeervolle trainingsruimte in de Naarden Vesting, op de unieke locatie kunnen we deze vertrouwensrelatie zorgvuldig opbouwen. Uw wensen staan centraal en in de 1 op 1 situatie  gaan we samen werken aan het gewenste resultaat.

Coaching

De coaching die ik toepas is gebasseerd op de enneagramtheorie doorontwikkeld in de V- Cirkel Academy te Laren van Monique Schouten. Dit is een post HBO opleiding waarin ik zitting neem in de adviescommissie ter controle op de kwaliteit van de opleiding. Ik krijg in de loop van de eerste weken een goed beeld van jouw type. Doelstelling is om je eigen karakter te (h)erkennen en soms te doorbreken als je te veel in je cirkel vastloopt. Dit proces loopt tijdens alle trainingen natuurlijk continu door en zal je naast fysiek ook mentaal uitdagen.
Maak geheel vrijblijvend een eerste afspraak en ervaar het verschil.