https://www.vestinggym.nl/nl
 

Logo

Over Vesting Gym

Professionele Personal Training en Coaching op een van de mooiste locaties in het Gooi. 

Welkom op de nieuwe site van Vesting Gym Personal training en Coaching, voorheen gevestigd (sinds 2010) in het Naarderbos bij de Golfclub Naarderbos onder de naam HartPT&C. In de zomer van 2019 ben ik, Sacha van Hilst, verhuisd naar een een unieke locatie in, voorheen wachthuis Q, de wallen van de Naarden Vesting. Wachthuis Q is volledig gerenoveerd en sinds 1 augustus 2019 in gebruik als exclusieve Personal Training en Coaching locatie onder de naam Vesting Gym PT&C. Alle faciliteiten zijn aanwezig inclusief kleedkamer met douche.

Naast een klein team zelfstandige trainers verzorg ik op maat gemaakte training en coachingsprogrammas met een hoog rendement. Mede vanwege mijn topsportachtergrond, fysiotherapie opleiding en jarenlange ervaring binnen de fitnessbranche kunnen we doelgericht en op een verantwoorde wijze resultaten behalen middels training en coaching oftewel het geheel van lichaam en geest.

Personal Training & Coaching

Meld je nu aan

Vooraanzicht bunker
Ingang bunker
Eerste stap binnen
Gang aan de linkerzijde
Fitnessruimte
Kleedruimte

Ik sta voor u klaar, ook in 2023 weer!

Motivatie

Krijgt u in een gewone club niet de beoogde aandacht of haalt u alleen uw persoonlijke doelstellingen niet? Ik ben er voor u! Kom naar Vesting Gym in Naarden en ervaar de eerste gratis intake en training en beslis erna of u een traject aan gaat waarin fysieke en mentale  doelstellingen centraal zullen staan.

Clientele

Mijn clientele bestaat o.a. uit klanten met een medische geschiedenis, een talentvolle voetballer met ambities, tot een sportieve dame van 71 die pijnvrij wil bewegen en alles wat je hiertussen kunt bedenken. En met iedereen gaan we voor het maximale resultaat!

50% meer resultaat in dezelfde tijd en een stok achter de deur door een professionele personal trainer! Wilt u 1 op 1 in een exclusieve en sfeervolle omgeving trainen?

Neemt u dan een kijkje op de website en als u vragen en/of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met mij op.

Meld je nu aan


Waarderingen

"Ik train nu 12 jaar bij Sacha en het heeft mij veel gebracht, zowel fysiek als mentaal. Ik werk nu met gewichten waarvan ik in het begin niet durfde te dromen.  Eerst zag ik tegen de trainingen op, nu zie ik er naar uit. De vaste tijdstippen (2x per week) zorgen voor regelmaat maar er is ook flexibiliteit als het een keer niet uitkomt. Door Sacha’s deskundige begeleiding en fysiotherapie achtergrond zijn blessures altijd achterwege gebleven. Het doet mentaal ook veel, mijn omgaan met stress en hoge werkdruk is bijvoorbeeld aanzienlijk verbeterd. De combinatie training en coaching werkt uitstekend, (onder meer) zijn ervaring als topsporter zet hij op beide vlakken in. Sacha motiveert en is gericht op je ontwikkeling. Hij werk consequent naar gezamenlijk vastgestelde doelstellingen toe. Ik heb er veel baat bij en kan het iedereen aanraden."

Bernard 56 advocaat

"Ik kwam uit een medisch traject en Sacha hielp me doelen te stellen om op krachten te komen en vervolgens naar top fit te gaan: mentaal en fysiek. Met humor en inzicht in de mens voor hem zet hij je aan het werk: zijn doelen worden de jouwe en voor je het weet leg je zelf de lat weer hoger. Full circle 'hart' aanpak.

Conny 53 Fintech