https://www.vestinggym.nl/nl/locaties-tijden
 
Locaties & Tijden

Trainingslocatie

Professionele Personal Training en Coaching op een van de mooiste locaties in het Gooi.

De vaste trainingslocatie van Vesting Gym is in de Naarden Vesting, op een unieke plek, voorheen wachthuis Q. Het wachthuis is gebouwd in 1875 en is totaal gerenoveerd in opdracht van Monumenten Bezit Nederland om aan de moderne eisen te voldoen anno 2019 van een exclusieve personal training en coachingsruimte. De meerdere ruimtes beschikken over een nieuw luchtventilatiesysteem voor optimale temperatuursregulering en alle santitaire voorzieningen zijn nieuw aangelegd. Tevens zijn er 3 exclusieve trainingsruimtes waar we iedere doelstelling kunnen gaan realiseren in een 1 op 1 situatie. De ruimtes zijn alle voorzien van moderne apparatuur van Life Fitness in een zeer lichte omgeving waar de natuur naar binnen kijkt. De kleedkamer bevindt zich in het oude munitiedepot van alle gemakken voorzien zoals vloerverwarming en douche zodat u na het omkleden direct door kan met de rest van de dag!

Ons adres:

Vesting Gym
Ravelijn 6
1411 GH Naarden

Externe locaties

Op een door u te bepalen locatie in het Gooi kan ik een persoonlijke of groepstraining geven, alles op basis van een aanvraag. Buiten 't Gooi kan het, mogelijk, in overleg plaatsvinden.

Bedrijfsarrangementen

Ook bedrijfstrainingen zijn mogelijk bij Vesting Gym. De locatie is dan in overleg te bepalen. 

Tijden

U kunt maandag t/m vrijdag tussen 07.00 uur 's ochtends en 23.00 uur 's avonds bij mij trainen. In het weekend overdag tot 17.00 uur. U dient vooraf een afspraak te maken voor een eerste intake. Daarna volgen vaste afspraken op vaste tijden.
Vesting Gym is gesloten indien er geen afspraken zijn.